Наукова бібліотека

Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова

Семінар «Освітні інформаційні ресурси для викладачів»

 На базі бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова 13.06.2018 року проведено семінар «Освітні інформаційні ресурси для викладачів», який відвідали викладачі університету і працівники бібліотеки.

Спікери семінару презентували програму MasteringCoat, від видавництва Pearson (http://www.pearsoned.co.uk), найбільш поширеної у закладах вищої освіти США, Канади, Австралії та Західної Європи. В програмі пропагуються сучасні форми викладання, механізми покращення процесу комунікації викладачів зі студентами, ефективні методи подачі навчального матеріалу, обліку та контролю знань студентів.

Слоган компанії Pearson звучить: “Always Learning”, тобто «Постійно навчатися». Ці слова досить влучно виражають суть професії викладача і медичного працівника, адже хто, як не вони, мають постійно розширювати свої знання, вдосконалювати практичні навички та передавати їх наступним поколінням? Компанія Pearson – це ідеальний варіант, який дає широкий спектр можливостей, включаючи доступ до кращих підручників світу та цифрові технології для викладання і навчання.

Спікерами семінару були:

  • Марчін Габріел (компанія ABE-IPS, один з найбільших дистриб’юторів іноземних книг, журналів та баз даних з усього світу у Польщі);
  • Ерзебет Чібі (представник Pearson Central Europe, світової багатонаціональної видавничої та освітньої компанії із штаб-квартирою у Лондоні);
  • Малгожата Хейдел Побожевська (представник medicalbooks.pi, кннготоргівельної компанії, Польща)
  • Чернов Геннадій Анатолійович (перекладач)

Для детальної інформації звертайтеся за ел. адресою представника Pearson: erzsebet.csibi@pearson.com

Для замовлення літератури у відділ комплектування документів бібліотеки:   тел.55-39-48,

e-mail: libvnmu@gmail.com