Наукова бібліотека

Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова

Аналізуємо здобутки бібліотек МО

120 лютого 2019 року на базі бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова відбулось засідання МО бібліотек ЗВО м. Вінниці, участь у якому взяли директори та заступники директорів бібліотек провідних навчальних закладів. З метою презентації результатів професійної роботи та фахових здобутків було проведено аналіз діяльності бібліотек ЗВО МО м. Вінниці за 2018 рік.充气帐篷

Учасники засідання обговорили питання, що виникли в результаті проведеного аналізу діяльності бібліотек. Зокрема, мова йшла про вплив на показник відвідуваності авторизованого віддалено доступу та підтримку бібліотекою наукових досліджень університету. Під час засідання МО керівники бібліотек ЗВО познайомились з показниками роботи та досвідом колег, а також порівняли результати своєї роботи. Також учасники методичного об’єднання узгодили план проведення заходів на 2019 рік.

Отже, методична робота бібліотек ЗВО МО м. Вінниці проводилась на достатньому рівні, а подальша діяльність професійного співтовариства продовжує працювати в напрямку вирішення проблем в бібліотечній галузі та творчому процесі обміну досвідом.